SIRAFESTIVALEN, tre dager med danse og musikkglede!

Torsdag 30 mai er det duket for Rogalands store vårfest med musikk og dans. Det er Sirafestivalen som går over tre dager, og avsluttes først natt til søndag.  Torsdag åpner festivalen med bandet SOUPERTROUPER. Det er et rendyrket «ABBA tribute band».
Bandet er nærmeste et lokalband å regne, det kommer fra Flekkefjord. De forteller at bandet har et show der lyd og sceneoppsetning er så mest mulig lik den originale oppsettingen til ABBA. Det betyr en fartsfyllt show med gjenhør av en lang rekke verdenslagere som ABBA sto for i årene 1971 – 1982. Vi som var unge da, husker godt låter som Dancing Queen, The Winner Takes It All, Chiquita, Mamma Mia, Momey Money , Happy New Year. Dette er bare et lite knippe av låter som skapte en ny æra innen popverden.  Topp dansbare er de også.


Det blir også servert et countryband på scenen på torsdag. Det er bandet CROSS COUNTRY. Her kan du være med på linedance eller swinge deg til ekte countrymusikk.  Få med deg dette på Torsdag 30 mai.

Fredag er klart for swing og rock’n roll. Vestlandets egen «Lollipop» artist Tor Endresen vil helt sikkert levere et stort knippe dansbare låter som han har hatt på sitt program gjennom en snart 40 år karriere som musiker og sanger. Samme kveld får Sirafestivalen besøk fra vårt naboland Sverige. Det er bandet DONNEZ som har gjort stor suksess hos det norske dansefolket. Et av Sveriges mest populære band, og har mange spillejobber også i Norge. Nå kan du høre de på Sirafestivalen. Dette er et band som garantert også passer for ungdommen.

Lørdag er finaledagen.  Det lokale innslaget denne kvelden er duoen Loveguns. Loveguns er en uhøytidelig, allsidig og sjangeruavhengig duo som består av Aina Beckstrøm Heiland og Kjell-Are Heiland fra Moi. De leverer et friskt, humørspredende og inkluderende show med et meget bredt og variert coverlåt-repertoar som tilpasses det aktuelle publikum.

Sirafestivalens største artister er uten tvil VIKINGARNA. Her får du se og høre den originale besetningen med Krister Sjøgren. Det er en stor begivenhet, når vi vet at dette legendariske svenske dansebandet, i løpet av et år, kun gir et par opptredener i Norge.

På festivalen er det et stort parkeringsområde for bobiler og campingvogner, så det er bare å ta langhelg i Sira 30 mai til 2 juni.

Kommentarer er stengt.