Flott VÅRFEST med dans i verdens største hopparena!

27 april var det duket for første VÅRFEST med musikk og dans i Vikersund Hopparena.

Stedet med de aller lengste skihoppene i verden har en flott permanent hall som egner seg til større kulturarrangementer. De tre damene Toril, Line og Lise Merete er alle glade i musikk og dans. De så potensialet, og sammen bestemte de seg for å arrangere en VÅRFEST i Vikersund Hopparena.


Jentene har erfaring på arrangementer, og fant fort ut at de måtte ta kontakte med personer og grupper som utgjorde målgruppen for en lørdagsfest med musikk og dans. I en tid der mange arrangører har kastet in håndklet, er det flott at nye kommer på banen. De som står bak  vårfesten i Vikersund har gjort hjemmeleksa si, og det ble et flott arrangement med godt i overkant av 500 innenfor dørene. Dette til tross for to store dansearrangementer i nærheten og værguder som øste på med kaldt regn og vind.

Det la ingen demper på tilstrømningen av fest og danseglade. Det strømmet til fra hele østlandsområdet. Mange hadde for anledningen tatt bobilen ut fra vinterdvalen. Bobilparkeringen ble tilnærmet full.

Svært mange benyttet seg av tilbudet fra arrangøren om et måltid mat før underholdningen på scenen startet. I et lokale dekorert med Vikersund skihistorie ble det servert en bufe som smakte utmerket, etter de tilbakemeldingene vi fikk. Ingen behøvde å gå tom for energi resten av kvelden. Det ble servert hamburger, pølser og baguetter samt rikelig utvalg av drikke i kiosken hele kvelden.

Det ble en svært vellykket VÅRFEST i Vikersund. Mange har allerede snakket om at dette er et arrangement de gjerne kommer tilbake til. Da er det bare å bringe ønsket videre, og at «VÅRFEST i Vikersund» vil bli en årlig tradisjon.

Her er en video fra festen:

Kommentarer er stengt.