Bli med til dansefest i Kemer

Kemer er en liten by  sørvest i Tyrkia, ikke så langt fra de kjente turiststedene Side og Alanya.
Byen er en tidligere fiskerlandsby, ikke så hektisk og full av turister som i Side og Alanya.
Kemer ligger i den grønne delen av Tyrkia. Du finner flotte badestrender, turterreng både ved havet og opp i fjellene. En av Europas lengste kondolbaner tar deg opp til 2.350 meters høyde der du har en fantastisk utsikt.
Det er ca 1500 familier fra Scandinavia som har kjøpt feriehus i Kemer.

Siden 2016 har danseglade fra Norge, Sverige og Finland samlet seg til dans en uke som kalles Kemer Dansefestival. Det blir danset Tango, Seniordans og Swing. Det er kurs og man lærer dans av hverandre uavhengig av nasjonalitet. Det blir også besøk av dansere fra Tyrkia.


Nytt i år er at det satses sterkere på danseformen swing. Derfor får vi i år besøk av noen av våre mest kjente musikere i sjangeren. Det er Lasse Sigfridsson fra Lasse Stefanz, Odd Arne Sørensen fra Ingemars og Mr Ray. Disse artistene vil garantert levere god musikk både for dansefot og til å høre på.

Nå kan du bli med til vårens dansefestival i Kemer til en svært hyggelig pris.
Turen går fra Oslo Gardemoen den 27 april. Du kan velge opphold i 1 uke eller 2 uker.
Vi vil bo på Viking Star Hotel & Spa. Der vil du føle deg svært godt ivaretatt av et hyggelig personale. (mange av de forstår og snakker litt norsk) Hotellet er et «All inclusive» med både mat og drikke. Her får du en pakke som inkluderer alt.  Det er flyreisen tur/retur,  rom, mat, drikke, dansekurs og dansefester. Du får også en tidlig smak av sommer etter en lang og mørk vinter.
Prisen er fra for en uke og kr 8.200,- per person i dobbeltrom.


I Kemer er det et stort klesmarked en dag i uka. Du finner et stort utvalg i tekstiler og sko til svært rimelige priser.
Det anbefales et besøk i butikken LC WAIKIKI som ligger 150 meter fra hotellet.
GOD TUR!


Turoperatør er Tyrkiareiser. Turen kan du bestille på telefon 815 00 505  (09:00-17:00)
eller på nettsiden www.tyrkiareiser.no  Referer til «Danseguiden» når du bestiller.

Her er en video fra et tidligere år i Kemer.

Kommentarer er stengt.