Danseguiden på radio når ut til enda flere lyttere

Danseguiden har hatt et program på radio i noen år. Programmet kan høres i alle land via nettradio. Danseguiden sendes direkte hver torsdag klokken 14:05 til klokken 15:00  Gjennom årene har vi hatt sendinger fra arrangementer som Dansegalla Gran Canaria, Seljordfetivalen, Countryfestivalen i Seljord og Dansefestivalen i Sel. Vi har hatt mange intervjuer med arrangører og artister og dansefolket.  Dette vil vi fortsette med. Programmet sendes i reprise på lørdager kl 20:00.  Radio Laagendalen har sitt hovedstudio på Steinsholt i Larvik Kommune.

For en tid siden startet Radio Laagendalen et samarbeide med Radio Modum i Vikersund. Det bestod av å utveksle programmer. Dette er lokalradioer som blir drevet av personer med entusiasme og kjærlighet for å ta vare på radiosendinger med et lokalt innhold. Danseguiden er et slikt program. Lokalradio for de som liker dansemusikk og dans.  For et år siden kom Kanal3 Norge i Drammen med i samarbeidet. Danseguiden ble å høre på alle tre radiostasjonene.

Samarbeidet har vært så vellykket at fra 1 januar 2019 blir Radio Laagendalen og Kanal3Norge  til en radiokanal under navnet Kanal3Norge Radio Laagendalen. Det betyr enda flere direktesendinger. Radiokanalen blir mer aktuell og levende.

Lokalradioene, som sender på FM båndet, har hatt en betydelig vekst i lyttertallene de to siste årene. Fra 20 til 50% er ikke uvanlig. Nå går flere lokalradioer sammen for å vise at de kan levere det mangfoldet av programmer rikskanalene mangler. Rikskanalene har valgt å gå over til å kun sende på digitalradio, kalles DAB.  Dårlig derkning, dårlig lydkvalitet og ensformig programprofil har ført til at rikskanalene har hatt en betydelig nedgang i lyttere i de to siste årene.  Nå har lokalradiostasjonen i Oslo, Radio METRO, flere lytter på FM båndet enn alle rikskanalene tilsammen. på DAB.

Vi er i en tidsalder der mye informasjon sendes på internet. Radio er intet unntak. Har du en moderne mobiltelefon kan du høre Danseguiden på den hvor du enn er i verden. Her ser du hvordan du det på din mobiltelefon.

Til alle dere som er glad i country- og dansemusikk. har Kanal3Norge Radio Laagendalen et knippe programmer i denne sjangeren.

Her er noen.
Grannlandet på mandager kl 14:00
Forswingende på tirsdager kl 22:00
Studio 52 på onsdager kl 14:00
Danseguiden på torsdager kl 14:00
Musikkekspressen på torsdager kl 18:00
Svenskrock på torsdager kl 21:00
Forswingende på fredager kl 20:00
Musikkekspressen på fredager kl 21:00
Grannlandet på lørdager kl 19:00 (reprise)
Danseguiden på lørdager kl 20:00 (reprise)
Svenskrock på lørdager kl 21: (reprise)
Studio 52 på søndager kl 09:00 (reprise)
Musikk for oss som har levd en stund på søndager kl 11:00
Forswingende på søndager kl 13:00 (reprise)
Musikkekspressen på søndager kl 15:00 (reprise)
Svenskrock på søndager kl 17:00 (reprise)
Grannlandet søndager kl 19:00 (reprise)

Dette var de faste programmene på Radio Laagendalen i 2018. De fortsetter, og det vil komme flere fra Kanal3Norge.
Ny programoversikt følger når alt er på plass.

VELKOMMEN til RADIOÅRET 2019.

Kommentarer er stengt.