Romjulsdans på Hell 29 desember

Det er blitt en årlig tradisjon med romjulsdans for trønderfolket på Hell. Stedet er kjent som en magnet på engelsktalende turister, og selve stedskiltet er et yndet fotograferingsobjekt (selfier) for å fortelle at man har vært på besøk hos den underjordiske.
Romjulsdansen foregår på Scandic Hell Hotell den 29 desember kl 20:00-02:00. Hotellet ligger bare et stenkast fra Trondheims flyplass, Værnes, så romjulsdansen trekker danseglade fra nord og syd i landet. Arrangøren er norges mest brukte platesnurrer for musikk som fenger dansefoten, og det er DJ CHARLIE. Han er ikke bare mye brukt her hjemme på berget, men er DJ også på større temacruise på Color Line. De fleste danseglade Scandinavier som ferierer på Gran Canaria har også danset når DJ CHARLIE snurrer plater på Dansegalla Gran Canaria, eller på de forskjellige dansestedene i Puerto Rico.

DJ CHARLIE vet hva dansefolket vil ha, og på romjulsdansen på Scandic Hell Hotell er det alltid band fra øverste hylle.
I år er det hele 4 band som skal spille non-stop fra 2 scener.
Det er Anne Nørdsti, Holmsve, Contrazt og Ingemars som skal sørge for den beste dansemusikken. Dette er 4 band med hver sin identitet, så det blir garantert variert musikk der alle vil få noe av sin beste dansemusikk.

Scandic Hell Hotell har vert fullbooket en god stund. Det er alltid en mulighet for avbestillinger, så for de som er fristet til å ta turen til romjulsdansen 29 desember er det bare å ringe 74 84 48 00 for å sjekk om ledig plass på hotellet.
Skal du kun ha billetter til dansen, bestiller du det på det samme nummeret.

Her er video med bandene på årets romjulsdans

Kommentarer er stengt.