Romjulsdans på Storefjell Resort Hotel

For første gang arrangerer Storefjell Resort Hotel romjulsdans.

Hotellet er kjent for å være et av Norges beste høyfjellshotell med hensyn på komfort, beliggenhet, mat og aktivitetstilbud.
Det har vært tradisjon i mange år å holde temahelger med mange forskjellige tema i løpet av året.
Dans og musikk er svært populære arrangementer og fyller ofte hotellet til siste rom.
Stort sett så har alle våre beste band innen countrymusikken, populærmusikken, dansebandmusikken og folkemusikken gjestet hotellet mer enn en gang.

Nå utvider hotellet med å ha romjulsdans den 27 og 28 desember 2018.
bandet som får æren av å spille på den første romjulsdansen på Storefjell Resort Hotel, er det svært norgespopulære bandet fra Sverige med navnet HOLIDAYS.


I løpet av noen få år har HOLIDAYS bygget opp et rykte, som nå gjør det til et av de aller mest etterspurte dansebandet på norske dansearrangementer.
Bare i desember måned har de 5 spilledatoer i Norge. Bandet har sjarmert de norske organiserte dansemiljøene, og de står nærmest i kø for å rebooke bandet. Allerede nå har de booket 74 spilledatoer i Norge og Sverige neste år.

27 og 28 desember kan du avslutte danseåret 2018 med HOLIDAYS på Storefjell Resort Hotel. Hotellet har laget en svært prisgunstig pakke til alle musikk og danseglade. Du betaler kun kr 695,- pr person pr døgn, inkludert inngangsbillett til romjulsdansen.

Det er også gratis buss fra Gol sentrum til Storefjell Resort Hotel, med retur etter dansen, for de som kun skal være med på dansen.

For de som ønsker å være med på er forrykende «In Memory Of Elvis» er det muligheter for å få med det den 30 desember.Det er Steven Ackles, Pål Flaata og Vidar Busk som har sitt kritikerroste show.

Mer info/bestilling gjør du på telefon 320 78 000  eller her

Her er en video med HOLIDAYS

 

Kommentarer er stengt.