Tore Halvorsen slutter i Ole Ivars

Etter 30 år som vokalist i Ole Ivars, har vokalisten i bandet, Tore Halvorsen, levert sin avskjedssøknad til bandet.  William Kristoffersen forteller et Tore på et møte i bandet nylig ønsket å gi seg. Han var rett og slett gått lei. Lysten var ikke tilstede slik som tidligere. Tore Halvorsen er inne i sitt 70’ende år, og resten av bandet så ingen grunn til å overtale Tore til å fortsette, selv om bandet kan feire 55-års jubileum i 2019. Tore Halvorsen har gjennom alle de 30 årene han har sunget i Ole Ivars vært en svært populær vokalist hos publikum, og med sin stemme og humor vært en fremtredende frontfigur for bandet.

Til dere som nå tror at det ikke blir dansefest med Ole Ivars lenger, kan jeg berolige dere med at erstatter allerede er på plass. I fjor sommer ble Tore Halvorsen hjerteoperert midt i en travel festivalsesong. Espen Hagen Olsen, tidligere vokalist i Sogns, viakrierte for Tore den gangen. Det har seg slik at Espen er ihuga, ja heller blodfans, av Ole Ivars. Det har han vært siden guttedagene, og sangene til Ole Ivars på rams. Det går rykter om at han flere en det Tore kan. Det var mye av årsaken til at Espen ble spurt om han kunne vikariere for Tore. Espen tenkte ingen betenkningstid, og sa ja på sparket. Vikariatet var så bra, at nå tar han steget fullt ut som fast vokalist i Ole Ivars. 10 år som vokalist i Sogns har gitt Espen god tryggheten og publikumstekke på scenen

 


Espen på scenen med SOGNS
Danseguiden hadde gleden av å få en prat både med Espen og William Kristoffersen, på Seljordfestivalen 2017, da Espen var vikar for Tore. William sa også da at Espen var den perfekte avløser, da han hadde låtene i hodet fra før. Etter kort tid var han godt samspilt med resten av bandet. Espen er svært velkommen som nytt medlem i Ole Ivars.


Espen på Seljordfestivalen med Ole Ivars 2017
Selve vokalskiftet skjer med julekonsertene til Ole Ivars.  Tore Halvorsen vil fortsatt synge på dansegallaene ut året. Espen Hagen Olsen overtar dansebandscenen 9 februar 2019. Da blir det stor dansefest på Scandic Parken Hotell i Ålesund.

Kommentarer er stengt.