Fullt hus hos Mariannes Pub & Danserestaurant

Med 200 forhåndsolgte billetter, og kø i døra var Rune Rudberg Band en sikker vinner for Marianners Pub & Danserestaurant i Skien.  Den lokale duo’n Preben og Inna sørget for å varme opp publikum i timen før Rune Rudberg Band skulle på scenen.

Mariannes Pub & Danserestaurant er Skiens mest populære utested med dans til levende musikk hver helg. Musikk og sjangerutvalget er stort og variert, og stedet trekker musikk og danseglade mennesker i alle aldre. Her gjelder ingen jantelov, alle er velkommen. Stedet er nok nesten som et familietreffsted for mange.

Etter at Preben og Inna hadde fått fart på dansepublikumet, ble det tilnærmet et fullstendig kaos da Rune Rudberg Band entret scenen. Alle vill så nærme scenekanten som mulig, og hele dansegulvet ble som sild i tønne når folket skulle se og høre et band som leverer festmusikk.  Etter en halvtimes hadde menge fått den nærkontakten med bandet som de ønsket, og det var tid igjen for å innta plassene ved bordene for prat med venner og noe godt å drikke.

Nå utfoldet danseglade seg med liv og lyst på dansegulvet, og stemningen kunne ikke bli bedre. Ekstra hyggelig var det for Marianne at langveisfarende fra Oslo-kanten hadde tatt turen til Skien denne kvelden.

Mariannes Pub & Danserestaurant har fått et godt rykte hos de som danser. Ofte er det besøkende både fra Agder, Buskerud og Vestfoldfylkene. Stedets slagord er:  «Et sted du går inn, når du går ut»

Her er noen bilder fra lørdag 20 oktober
                  

Kommentarer er stengt.