SKRIM HÅNDBALL inviterer til dansegalla på Kongsberg!

Jentene i SKRIM HÅNDBALL på Kongsberg har gjort det svært bra på banen, og har ambisjoner om å bli enda bedre.
Å fortsette satsingen på å bli blant de beste jentene i landet i håndball,  krever dager og timer med trening sommer og vinter.
Det er mange spillere som skal ha utstyr, og ofte er det lang reisevei til kampene.  Dette krever at man har en økonomi som tillater å ha et høyt sportslig nivå. For å tilføre laget økonomiske muligheter til å fortsette å få frem gode talenter, samt fortsatt å være i gruppen av våre beste håndballspillere, inviterer laget til en stor dansegalla i Kongsberg førstkommende fredag, 12 oktober.

De har engasjert to av våre mest kjente og kjære danseband, som også leverer musikk som er verd å høre på.

Ole Ivars som i 50 år har gledet både et dansende, sittende og stående publikum med sin mengde av låter. Låtene passer godt til en stor festkveld da de inneholder både humor og visdom. Etter 50 år på veien, har bandet fylt opp sekken  med sanger som er inspirert fra opplevelsene fra vei og scene.

En annen artist som skriver flotte sanger om hjembygda og relasjoner mellom mennesker er Steinar Engelbrektson. Til Kongsberg kommer han med fullt band. Låtene er svært hørbare, og har en dansefot som passer alle uansett alder.

Dansegallaen på Kongsberg fredag 12 oktober er en flott mulighet for alle fans av SKRIM HÅNDBALL, musikk og danseglade fra hele Buskerud, til å gi sin støtte til et lag som jobber hardt hele året for å skape underholdning for folket. Du vil garantert treffe gamle kjente, og få nye venner på høstens store dansegalla til SKRIM HÅNDBALL.

Det hele skjer på KONGSBEG MUSIKKTEATER kl 19 – 01.

Info og billetter her

Kommentarer er stengt.