Nok en vellykket vårdans på Gol

Alt klaffet for arrangøren på Vårdansen i år. Musikken, folket, artistene og været viste seg fra sin beste side.
Dette var 15’de gangen arrangementet samlet musikk og danseglade fra nær og fjern på Gol Campingsenter. Arrangøren har opparbeidet seg solid erfaring. Kulde, snø, regn, strømbrudd, og nå flom har ikke greid å skape store problemer for Magne Hoftun og hans stab, Mer enn 30 personer loser dette arrangementet trygt i havn. Artistene kommer på en måte ut fra vinterhiet. De er klare for sommer og festivaltid, og er spillekåte så det holder. Det leveres god og energisk dansemusikk, og musikerne går ikke av veien for å lage sprell og show på scenen.
Dansefolket var rimelig fornøyde da de satte kursen hjem. Mange hadde tilbragt 5-6 timer på dansegulvet 4 dager i strekk, og skulle bare hjem for å proviantere, få på nye rene klær og pusse danseskoene til nytt arrangement kommende helg.
Her er en video der arrangøren summerer årets vårdansopplevelser

Kommentarer er stengt.