VÅRDANSEN 2018 er kommende uke!

Det duket for VÅRDANSEN 2018 på Gol Campingsenter. VÅRDANSEN går over 4 dager, starter onsdag 9 mai, og holder på til langt på natta til søndag 13 mai. Dette er et arrangement som kan beskriver som første store dansearrangement i en lang sommersesong. På Gol Campingsenter samles glade dansere fra hele den sydlige delen av landet. Campingplassen har god plass til både bobiler og campingvogner, og har også mange utleiehytter. Sist lørdag begynte man å montere opp det store teltet der underholdningen og dansen skal foregå. Arrangøren håper på fint sommervær, men har tatt forbehold om det skal bli kjølig. Det er oppvarmet telt om nødvendig. Stort dansegulv er på plass, og det er rikelig med sitteplasser. God mat og drikke er og på plass.


Årets artister er:
Dænsebændet, Ingemars, Lady & Landstryker’n, Rabalders, Steinar Engelbrektson Band og Toril Karlengen Band.
Fra Sverige kommer Holidays. Dette bandet er svært populært blandt dansefolket i Norge for tiden.

Her er video fra Vårdansen 2018

Mer info om VÅRDANSEN 2018 finner du her
eller ring 32 07 41 44

Kommentarer er stengt.