Bli med til Storefjell Resort Hotel

Førstkommende helg er det klart for ny Weekend med musikk og dans på Storefjell

Storefjell Resort Hotel er en arena med mange forskjellige kultur og musikktilbud. Fredag 16 mars blir det trønderbandet HOLMSVE som står på scenen. Bandet hadde sitt store gjennombrudd i 2004 da de vant Årets Dansebandmelodi med Lindancebølgen går. Egentlig er dette en countrylåt, men dansebandmusikken har et nært slektskap til countrymusikken. Det er jo flott at man kan danse både Linedance og folkeswing til de samme låtene. Andre låter fra HOLMSVE er Har du lyst, har du lov, Klassefesten og Sitt her på en stein nedi fjæra. HOLMSVE har også for 6 året på rad spilt på Dansegalla Gran Canaria som foregår i Poerto Rico. Da er det jo naturlig at de har skrevet en låt som heter Poerto Rico.

Lørdag er det Rune Rudberg Band som skal få fart på publikum. Rune er en artist som, etter noen turbulente år, har tatt noen grep, og er nå en av våre mest etterspurte band både hos countryfolket og dansefolket. Rune Rudberg Band er kåret til Norges beste band av De Danseglade i 2014. Rune Rudberg var tidliger vokalist i bandet SCANDINAVIA, og de toppet alle platelister med låten Ut mot Havet. Etter vokalistjobben i Scandinavia reiset han rundt som trubadur og lavde alltid feststemning. Desverre var han med på festen selv litt for ofte. Nå er det et tilbakelagt stadium. Rune Rudberg Band ble etablert i 2011, og siden da har det bare gått en vei, oppover.

Storefjell Resort Hotel tilbyr opplæring i dans som Folkeswing og Linedance. Det skjer på lørdag, og kurset er selvfølgelig GRATIS for alle hotellets gjester. Det er ingen påmelding, så det er bare å møte opp. Bli med å ha det gøy med dans på Storefjell Resort Hotel.

Gratis buss fra følgende steder:

(må forhåndsbestilles på telefon 32078000,
bussen stopper også på holdeplasser langs ruta)

Fra: Tid:
 Gol Campingsenter  20:30
 Gol Skysstasjon  20:35
 Kvanhøgd  20:55
 Guriset  20:50
 Oset  20:55
 Bualie, kryss  20:57
 Ørterstølen  21:00
 Bjødnalie, kryss  21:02
 Kamben, kryss  21:04
 Retur fra Storefjell  02:30

Ring 32 07 80 00 eller nettsiden storefjell.no for mer info og booking.

NB! Hotellet har spesialtilbud til danse- grupper/foreninger.

Video fra YouTube.
Her er Lindancebølgen går med HOLMSVE (Opptak fra 2004 fra Jukebox NRK)

Her er Rune Rudberg Band med låten Nederst ved Bordet

Kommentarer er stengt.