Dansemorro utvider med større plass

Det er bare knappe en måned til en ny DANSEMORRO, denne gangen på Sundvollen Hotell. Maj Helene Hubakk som i 10 år har huset Dansemorro-arrangementet på Klækken hotell, har nå flyttet til større og bedre lokaler.  Dansemorro er nå på plass i helt nybygde lokaler på Sundvollen Hotell.  Dette blir premiere for den helt nybygde konferanse og aktivitethallen på Sundvollen Hotell. Maj Helene forteller, at selv om hun har flyttet til nye og moderne lokaler, så er innholdet basert på konseptet som hun har bygget opp gjennom sine mange år som arrangør av dansefester.

9 september er datoen du må ta turen til nyåpning av Dansemorro på Sundvollen Hotel.

Som tidligere år, vil det bli servert en rikholdig buffe i tiden fra kl 17.00. Den blir servert i restauranten til hotellet.
Klokken 19.30 åpnes dørene til festsalen som er pyntet til en ekte dansegalla. Her er det rikelig med sitteplasser og et flott nytt dansegulv som blir tatt i bruk for første gang. Her finner du et godt utvalg av drikke i mer enn en bar, så nå håper arrangøren at de lange køene i baren er borte.

Presis kl 20.00 starter dansen, og det blir non stop musikk ut i de sene nattetimer med to av Norges absolutt mest etterspurte band. De leverer musikk både for de som liker å danse, og de som vil høre på god fengende musikk. Det er Rune Rudberg Band og Ingemars.

 

Mer info og booking av rom gjør du herSundvollen Hotell nye konferansesenter og festsal


Her kan man sove godt etter dansen
Alt ligger til rette for en publikumsrekord på Dansemorro på Sundvollen Hotell 9 september.
Mer info og booking av rom gjør du her

Kommentarer er stengt.