Siste dans i Lunnerhallen?

DANSEGALLA MED DÆNSEBÆNDET OG RUNE RUDBERG.

Ankom Lunnerhallen til den siste dansegallan og ble mottat av arrgøren og hoved personene Harald Langbråthen og Alf Bjørnar Skau og Lunner Håndballklubb. Harald har holdt på i 13 år og tiden var der for å kaste inn håndkle og gi seg og pga aldern og mindre folk. han kunne fortelle at det er ikke lønnsomt lengre og han sier at en er avhengi av sosial dugnad. Det er ca 30 personer som er involvert i det hele på kveldstid, ellers mye folk til rigging. Alf Bjørnar har hatt ansvaret for vaktholdet i mange år men i kveld er det fest så begge har fått fri. I kveld var det spesielt invitert ca 25 personer som har interesse for klubben som er Lunner Håndball Klubb. Her har det vært kun salg av billetter ved døra. Når vi kom til hallen klokken 1900 så var det ca 25 bobiler tilstedet allerede og parkeringsplassen ble fort fyllt opp. Dænsebandet kom på scenen presis kl 2000. Rune Rudberg fortsette kl 2100.Dem spillte i 3 omganger hver denne kvelden. Det var ca 700 feststemte personer innenfor dørene. Kl 2130 så ble de involverte arrangører ropt frem til scenen av rune for å motta en hyllest for det dem har gjort for klubben,det ble blomster og litt til. Det blir litt vemodig att det ikke blir noe mer dans i denne flotte hallen på Lunner som ligger på Hadeland i Oppland fylke. Men i kveld leverte begge band sin vare på en fantastisk flott måte og gulvet utmerket å danse på. tror nok de danseglade koste seg her i kveld. Rune Rudberg avsluttet kvelden med å spille den siste timen.

TUSEN TAKK TIL ARRANGØREN FOR EN FLOTT DANSEKVELD

Bilder:

Kommentarer er stengt.