Lasse Johansen til Dansemoro på Klækken

18 februar er det duket for DANSEMORRO på Klækken hotell for 10 gang! May Helen er arrangør med god hjelp fra sin datter Elisabeth Hubakk . Dette er et dansearrangement med mange faste gjester. Klækken hotell fylles av langveisfarende danseglade, og de lokale danseforeninger og lag benytter anledning til å være med på vinterens store dansefest. INGEMARS er arrangementets faste orkester. Det betyr også at de står på scenen for 10 gang. Gutta fra Finnskogen som bandet liker å kalle seg har en helt sound og spillestil. Her ligger folkemusikken og lurer, og det er gladmusikk som fenger øre som dansefot. Ingemars er et band som trekker mange danseglade.
ingemars2016-400

Det kan vi også si om GUTTA FRA SCANDINAVIA som skal dele scenen med INGEMARS.  GUTTA FRA SCANDINAVIA består av Terje Mårstad og Steinar Storm Kristiansen. Begge to har fartstid i bandet SCANDINAVIA som spilte på alt av dansesteder i Norge og Sverige fra 1988 til 2009. De har plukket ut det best fra SCANDINAVIA, og sper på med kjente coverlåter som publikum ønsker å høre.  Begge har lang fartstid bade hjemme i Norge og utenlands, og vet hvilke låter som aktiviserer dansefoten.
steinarog-terje2

Nå er det også klart at LASSE JOHANSEN DUO kommer til Klækken den 18 februar. Da blir det tre erfarne danseband på scenen. Det betyr enda større variasjon i musikken, og Lasse Johansen er og en artist som får i gang allsang.
LasseJohansen-duo

Med INGEMARS, GUTTA FRA SCANDINAVIA og LASSE JOHANSEN opplever vi spilleglede fra scenen, og danseglede på dansegulvet.

DANSEMORRO har alle gangene holdt hus på Klækken Hotell. Det ligger sentralt på Østlandet noen kilometer utenfor Hønefoss. For de som bor på hotellet kan de friste med et bugnende matbord, fri tilgang til badeavdeling og treningsavdeling. Kommer du med bil er det gratis parkering, gjelder også bobil.  På plassen er det også ladestasjon for el-bil.

Vil du sikre deg plass den 18 februar, bør du bestille plass så fort som mulig. Både hotellet og billettboka begynner nå å bli helt fylt opp. En ekstra bonus følger med. Alle som kjøper billett til DANSEMORRO får med et gavekort på et cruise for 2 med STENA SAGA fra Oslo til Fredrikshavn tur-retur.

Da er det bare å ringe 32 14 00 00 for plass på DANSEMORRO 2017.

Kommentarer er stengt.