Svensk-norsk side med bilder og video av danseband

Bo Christer Svensson er svensk, men har i mange år jobbet i Norge. Han har jobbet for et norsk firma som har montert inventar i butikker over hele landet.  Bo Christer er glad i Country og dansemusikk, og med alle turene rundt i landet har fotoapparatet vært en følgesvenn. Det har blitt tusenvis av bilder fra steder han har besøkt. Finanskrisen med mindre oppdrag for firmaet der Bo Christer jobbet, førte til at han ble permitert. Da solgte han leiligheten og kjøpte bobil. Med den har han i tre år reist rundt i Norge og Sverige på danse og musikkarrangementer. Han har gjort som mange andre. Det var å komme seg på Facebook. Der har han lagt ut sine bilder og video. Facebooksiden kalte han Bossesdanssida. Det var fordi Bo Christer ble kalt Bosse blant venner.

Der fikk fort mange følgere som ønsket å se bilder og video fra stedene han besøkte. Det viser seg at Facebook kan være vanskelig å ha en oversiktlig historikk, og det ble behov for en side der Bo Christer kan bestemme strukturen selv. For kort tid siden etablerte han en nettside på eget domene med navnet Dansloven.info. For tiden jobbes det iherdig med å legge ut det store foto og videoer fra de tre siste årene.

Bildene er i farge og sort/hvitt, samt en kombinasjon som er mulig med moderne digitalkamera. Videofilmene er uredigert rett fra kamera. Se mer på Dansloven.info

Kommentarer er stengt.